Uti-Zen® táplálékkiegészítő

Táplálékkiegészítő tabletta kutyák és macskák részére 30x
  • A húgyutak egészségének megőrzésére
  • A vörösáfonya antioxidáns hatásával
  • Magas C-vitamin tartalommal
  • Polifenolokban gazdag

Leírás

Húgyúti fertőzések, húgyhólyag gyulladás esetén a gyógyszeres kezelések kiegészítésére vörösáfonya kivonattal, természetes antioxidánsokkal.

Az áfonya kivonatában található anyagok erős antioxidáns hatással rendelkeznek, és gátolják az Escherichia coli baktérium nyálkahártyához tapadását és szaporodását a húgyhólyagban és az alsó húgyutakban.

Használata javasolt a különböző bakteriális eredetű húgyúti fertőzések esetén az antibiotikumos kezelés kiegészítésére, valamint hólyagkövesség és a visszatérő hólyaggyulladás (cystitis) speciális kezelésének kiegészítésére.
Visszatérő húgykövességre vagy fertőzésekre hajlamos állatoknak a visszaesés megelőzésére.
Stresszhatásoknak kitett, idősödő, legyengült immunrendszer esetén,
Bizonyos krónikus betegségekben szenvedőknél (Cushing-kór, cukorbetegség, pajzsmirigy túlműködés, veseelégtelenség), ahol másodlagos húgyúti megbetegedés kialakulására nagyobb az esély.

Kiszerelés: 30 db tabletta

Aktív összetevők:
A prémium minőségű áfonyapor az Amerikai tőzegáfonya bogyójából készül. A por C-vitaminban és polifenolokban (proantocianidin PAC) gazdag. Antioxidánsként és az E. coli tapadásért felelős fimbriáinak roncsolásával segíti a húgyutak normál állapotának fenntartását.

Használati utasítás:
A rágható tabletta ízesített, ezért az állat szájába közvetlenül vagy a táplálékba keverve is adható a következő útmutató szerint:

Macska, kutya: 0-10 kg: 0,5 tabletta/nap
Kutya: 10-20 kg: 1 tabletta/nap
Kutya: 20-40 kg: 2 tabletta/nap

Kúraszerűen és folyamatosan is adagolható a probléma súlyosságától függően.