Keravita® táplálékkiegészítő

Táplálékkiegészítő tabletta a bőr, a szőrzet és a karmok egészségéért kutyáknak és macskáknak

A Keravita® helyreállítja a szőrzet fényességét és vitalitását, erősíti a karmokat, segít csökkenteni a szőrhullást . Az ízletes és rágható tabletta kevesebb, mint 3 kilokalóriát tartalmaz.
Kéntartalmú aminosavakkal a szaruképletek (szőr, karom) felépítéséhez,
Bambuszkivonattal,
E, B vitaminokkal és cinkkel az egészséges szőr- és karom növekedéshez.

Leírás

Táplálékkiegészítő tabletta, melyet kutyák és macskák számára fejlesztettek ki a szőrzet és a karmok egészséges állapotának visszaállítása és megőrzése érdekében.

Hatásai:
Helyreállítja a károsodott szőr életképességét, a szőrzet visszanyeri természetes fényét. Megerősíti a töredezett karmokat. Lassítja, illetve megszünteti a túlzott szőrhullást.

Kiszerelés: 30 db tabletta

Adagolás

A rágható tabletta ízesített, ezért az állat szájába közvetlenül vagy a táplálékba keverve is adható a következő útmutató szerint:

Macska, kutya: 0-10 kg: 0,5 tabletta/nap
Kutya: 10-20 kg: 1 tabletta/nap
Kutya: 20-40 kg: 2 tabletta/nap

Kúraszerűen és folyamatosan is adagolható a probléma súlyosságától függően.

Aktív összetevők:

Phytokeratin tartalma búzából és kölesből származik; kéntartalmú aminosavakban (cisztin, methionin) gazdag kivonat, amelyek alapvető fontosságúak a szaruképletek felépítéséhez. A bambuszkivonat szilícium-dioxidot tartalmaz, ami a szőrhullás mérséklésében játszik szerepet. Az E- és B-vitaminok (B3, B5, B6, B8) és a Zink nyomelem az egészséges szőr és karom működéséhez nélkülözhetetlenek.

  • Vedlési időszakban a vedlés felgyorsítására, illetve az év bármelyik időszakában stressznek, környezeti tényezőknek (pl.: túlzott napsütés) kitett, károsodott szőrzettel rendelkező állatnak.
  • Vemhesség és szopatási időszakban is használható a kimerült anyai szervezet feltöltésére.
  • Versenyek és kiállítások előtt is praktikus adagolni a kiváló minőségű, fényes szőrzet érdekében.
  • Adható kemoterápia okozta fokozott szőrhullásnál.