Essential 6® spot-on bőr- és szőrregeneráló oldat

Természetes bőr- és szőrregeneráló készítmény

A Dermoscent Essential 6 olyan esszenciális zsírsavak olajos szuszpenziója, melyekről tudományosan bizonyított, hogy gomba- és baktériumellenes hatásuknál fogva gátolják a kórokozók elszaporodását a bőrön és segítik annak természetes védelmét. Az Essential 6-ot kisállatpraxisban dolgozó állatorvosok segítségével fejlesztették ki, kimondottan kutyák és macskák számára.

A Dermoscent Essential 6 az első és egyetlen spot-on technikával használható bőrgyógyászati-kozmetikai készítmény, melyet 100 %-ban természetes, nagy tisztaságú és garantáltan vegyszermentes növényi eredetű hatóanyagok felhasználásával fejlesztettek ki.

 

Leírás

A 100%-ban természetes növényi eredetű összetevők egymást erősítő hatása és az optimálisan kialakított omega 3 és omega 6 zsírsavak aránya garantálja a bőr normális víztartalmának megőrzését, melynek következménye a hámréteg védekező képességének megerősödése, ez pedig egészségesebb bőr és fényesebb szőrzet kialakulását eredményezi. A többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavakról már igazolt, hogy szájon át alkalmazva javítják a bőr és a szőrzet kondícióját és megszüntetik a korpásodást.

  • Megvédi a bőrt a kiszáradástól és helyreállítja annak természetes védekezőképességét.
  • Szabályozza a faggyúmirigyek működését.
  • Szagtalanító és rovarriasztó hatású.
  • Viszketéscsillapító.
  • Gombaellenes hatású.
  • Csökkenti a szőrhullást, az új szőrzet fényesebb, erősebb lesz.
  • Hatékonyan véd a szabadgyökök és a napfény okozta károsodások ellen.
MárkaDermoscent
Terméktípusbőrápoló rácsepegtető oldat
Célállatfajkutya, macska, nyúl
Speciális igényekgyógyhatású
GyártóLDCA, Espace Entreprises,Technopôle Castres Mazamet France
Nyilvántartási szám248/1-3/2011 MgSzH ÁTI
Kiszerelések:
4×0,6 ml 0-10 kg kutyák és nyulak részére
4×1,2 ml 10-20 kg kutyák részére
4×2,4 ml 20-40 kg kutyák részére
4×0,6 ml macskák részére

Alkalmazás módja:

1. A rovátka mentén törje le az ampulla hegyét.

2. Az állat lapockái között, vagy a nyakon húzza szét a szőrt, amíg a bőr láthatóvá válik.

3. Csöpögtesse az ampulla teljes tartalmát a bőrre egy vagy több helyen elosztva

Nem szükséges a bőrbe masszírozni, a hatóanyagok az egész testfelületen egyenletesen eloszlanak. A kezelést megelőző, vagy azt követő 2 napban ne fürdesse az állatot! Legalább két hónapon keresztül, hetente egy alkalommal végezze el a kezelést, a bőr és a szőrzet minősége már a második alkalom után a kutyák 80%-ánál látványosan javul. A két hónapos kúra után kéthetente egy alkalommal ajánlott alkalmazni.

Ellenjavallatok, mellékhatások:Káros mellékhatás egyéb spot-on készítmények egyidejű alkalmazása mellett sem fordult elő.
Ne használja 3 hónaposnál fiatalabb kölyökmacskákon, vagy a készítmény bármely hatóanyagával szembeni túlérzékenység esetén!

Növényi olajok és gélképző anyagok, neemfa olaj, rozmaring olaj, levendulaolaj, szegfűszeg olaj, teafa olaj, kámfor, borsmenta olaj, atlaszcédrus olaj, kurkuma olaj, oregánó olaj, kúszó fajdbogyó olaj, tokoferol acetát, bisabolol.

További információk

Szőr- és bőrápoló