ATOP 7® bőrápoló spray

Bőrápoló spray, 75 ml

Szteroid mentes emulzió érzékeny, irritációra és allergiás gyulladásra hajlamos bőrre.
Gyógyhatású, 100 %-ban természetes hatóanyagokkal.

Szubmikronikus emulzió érzékeny, irritációra és allergiás gyulladásra hajlamos bőrre. Viszketés csillapító hatású. Segít helyreállítani a bőrt védő természetes hidrolipid* réteget.

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A szigorúan válogatott természetes összetevőknek köszönhetően bőrlágyító, nedvesítő hatású, segíti a bőr regenerációját, és csillapítja a a viszketést.
Segít helyreállítani a bőrt védő természetes hidrolipid* réteget.
A szubmikronikus technológia lehetővé teszi a 0,1-0,4 µm méretű hatóanyagok gyors felszívódását.
Láthatatlan „második réteget” képezve védi a bőrfelszínt több órán keresztül. Szappanmentes,  mesterséges illatanyagokat nem tartalmaz.

_________
* Hidrolipid film réteg: A vízből (hidro) és zsírból (lipo) álló emulzió, a hidrolipid filmréteg a bőr felszínét fedi és külső barrierként funkcionál, védelmet nyújtva a baktériumok és a gombák ellen. Az egészséges bőr megtartja az egyensúlyt a zsír és a nedvesség között, ami a bőrt rugalmassá teszi.

Márka Dermoscent
Terméktípus spray
Terméktípus bőrápoló spray
Kiszerelés 75 ml
Célállatfaj kutya, macska
Speciális igények gyógyhatású
Gyártó LDCA, Espace Entreprises,Technopôle Castres Mazamet France
Nyilvántartási szám 913/1/2017 NÉBIH ÁTI (75ml)

Adagolás és alkalmazás módja: Használat előtt fel kell rázni. A bőrfelületet a termékkel szükség szerint napi 1-2 alkalommal be kell permetezni, vagy egy vattapamacs segítségével a bőrre kell juttatni.

Ellenjavallatok, mellékhatások: Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Különleges figyelmeztetések: Kerülni kell a termék szembe vagy szájba kerülését. Ha mégis a szembe kerülne, bő vízzel alaposan ki kell öblíteni.

Víz, C12-15 Alkyl Benzoát, Bioszacharid Gumi-4, Triizosztearin, Diglicerin, Növényi olajok (Olus) Cajeputfa (Teafa) olaj, Kaprigyümölcs kivonat/Oktildodecil mirisztát, Közönséges nád kivonat (Phragmites communis extract), Fu-Ling gomba (Poria cocos) kivonat, PCA (pirrolidon karboxil sav), Neemfa mag olaj (Azadirachta Indica), Bisabolol, Oryzanol, Nátrium poliakrilát, Tejsav, Teafa olaj.