ATOP 7® sampon

200 ml

Szteroid mentes sampon érzékeny, irritációra és allergiás gyulladásra hajlamos bőrre.
Gyógyhatású, 100 %-ban természetes hatóanyagokkal.

Szubmikronikus emulzió érzékeny, irritációra és allergiás gyulladásra hajlamos bőrre. Viszketés csillapító hatású. Segít helyreállítani a bőrt védő természetes hidrolipid* réteget.

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A szigorúan válogatott természetes összetevőknek köszönhetően bőrlágyító, nedvesítő hatású, segíti a bőr regenerációját, és csillapítja a a viszketést.
Segít helyreállítani a bőrt védő természetes hidrolipid* réteget.
A szubmikronikus technológia lehetővé teszi a 0,1-0,4 µm méretű hatóanyagok gyors felszívódását.
Láthatatlan „második réteget” képezve védi a bőrfelszínt több órán keresztül. Szappanmentes,  mesterséges illatanyagokat nem tartalmaz.

_________
* Hidrolipid film réteg: A vízből (hidro) és zsírból (lipo) álló emulzió, a hidrolipid filmréteg a bőr felszínét fedi és külső barrierként funkcionál, védelmet nyújtva a baktériumok és a gombák ellen. Az egészséges bőr megtartja az egyensúlyt a zsír és a nedvesség között, ami a bőrt rugalmassá teszi.

Gyártó Dermoscent
Márka Dermoscent
Terméktípus sampon
Terméktípus gyógyhatású sampon
Kiszerelés 200 ml
Célállatfaj kutya, macska
Speciális igények gyógyhatású
Gyártó LDCA, Espace Entreprises,Technopôle Castres Mazamet France

Adagolás és alkalmazás módja: Használat előtt fel kell rázni. A bőrfelületet a termékkel szükség szerint napi 1-2 alkalommal be kell permetezni, vagy egy vattapamacs segítségével a bőrre kell juttatni.

Ellenjavallatok, mellékhatások: Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Különleges figyelmeztetések: Kerülni kell a termék szembe vagy szájba kerülését. Ha mégis a szembe kerülne, bő vízzel alaposan ki kell öblíteni.

Víz, C12-15 Alkyl Benzoát, Bioszacharid Gumi-4, Triizosztearin, Diglicerin, Növényi olajok (Olus) Cajeputfa (Teafa) olaj, Kaprigyümölcs kivonat/Oktildodecil mirisztát, Közönséges nád kivonat (Phragmites communis extract), Fu-Ling gomba (Poria cocos) kivonat, PCA (pirrolidon karboxil sav), Neemfa mag olaj (Azadirachta Indica), Bisabolol, Oryzanol, Nátrium poliakrilát, Tejsav, Teafa olaj.